Personal training voor thuis: Workout @ home

Je hebt geen fitnessabonnement nodig om te beginnen met sporten. Met een druk professioneel leven, zorgen overuren en stress er al snel voor dat je letterlijk stilvalt en onvoldoende voor jezelf en je gezondheid zorgt.

Personal training aan huis is misschien dan wel voor jou de ideale oplossing? Onze begeleiding kan dus ook buiten onze PT studio.

Een goed opgeleid personal trainer kan zich immers aan iedere omgeving aanpassen en je individueel of in familieverband een leuke training geven.

‘Route 17’ staat jou bij in het vinden van balans. We stellen een aangepast trainingsschema op, aangepast aan je planning en persoonlijke wensen, en bespreken, indien gewenst, jouw slechte (voedings) gewoontes en reiken handige tools aan om deze aan te pakken.

Om thuis te trainen heb je geen grote toestellen nodig, onze PT studio beschikt immers over een ruim aanbod aan trainingstools die ons toelaten om een intensieve training te verzorgen op verplaatsing. Toch beschikken mensen thuis vaak over een aantal fitnessapparaten maar kunnen zichzelf maar niet aanzetten om ze ook te gebruiken. Meestal weten ze ook niet precies hoe eraan te beginnen.

Onze opdracht: je helpen en motiveren om je persoonlijke doelen te verwezenlijken. Met ons voor de deur kan je immers niet anders dan volhouden ;-).

Daarom biedt ‘Route 17’ aan:

  • trainingen waar en wanneer u wilt; locatie ‘Route 17’/thuis/buitenshuis/bedrijf;
  • een bewegingsassessment (aandacht voor spierdisbalansen) door middel van een aantal simpele bewegingen teneinde u een veilig trainingsschema te kunnen aanbieden;
  • in samenspraak, een persoonlijk realistisch programma;
  • trainingen one–on–one.

Overtuigd of nog vragen? Contacteer ons voor een persoonlijk onderhoud.