Personal training voor ondernemers: Workout @ the Office

Sport is belangrijk voor iedereen, dus ook voor ondernemers. Uit officieel Europees onderzoek blijkt dat 60% te lang aan hun bureaustoel gekluisterd blijft. Time to move! Wie goed in zijn vel zit, staat automatisch ook sterker in zijn schoenen.

Ondernemen is geen ‘nine to five’ job. We weten hoe druk je het hebt. Daarom passen wij onze persoonlijke begeleiding aan jouw planning aan – waar en wanneer jij wilt. In jouw drukke agenda als ondernemer verdient regelmatig bewegen en gezonde voeding een plaats, deze zorgen immers voor energie, motivatie, kracht en zelfvertrouwen. Om zo’n hectische levensstijl vol te houden, ben je maar beter weerbaar en in uitstekende conditie. De meest duurzame ondernemers zijn namelijk fitte ondernemers.

‘Route 17’ biedt personal training aan voor ondernemers en bedrijven door te werken aan hun sportieve doelen, levensstijl en voeding, om lichaam en geest op een krachtiger niveau te brengen om zo de ondernemer, gemotiveerder, sterker en zelfverzekerder, te maken. Dat is alvast onze uitdaging!

Onze PT studio beschikt over een ruim aanbod aan trainingstools die ons toelaten om een intensieve training te verzorgen op verplaatsing.

Daarom biedt ‘Route 17’ aan:

  • trainingen waar en wanneer je wil; locatie ‘Route 17’/thuis/buitenshuis/bedrijf;
  • een bewegingsassessment (aandacht voor spierdisbalansen) door middel van een aantal simpele bewegingen teneinde je een veilig trainingsschema te kunnen aanbieden
  • in samenspraak, een persoonlijk realistisch programma;
  • trainingen one–on–one.

‘Route 17’ staat jou bij als bedrijfsleider in het vinden van balans. We stellen een trainingsschema op aangepast aan je planning en persoonlijke wensen, en bespreken, indien gewenst, jouw slechte (voedings) gewoontes en reiken handige tools aan om deze aan te pakken.

Of je nu een overvloed aan tijd hebt of maar vijf minuten. We begeleiden je bij ons in de PT studio, bij jou op (online) locatie. We luisteren naar je, geven advies en gaan samen op zoek naar wat werkt. We moedigen je aan vanaf de zijlijn en geven een extra duwtje in de rug.

Overtuigd of nog vragen? Contacteer ons voor een persoonlijk onderhoud.